Mi a Szinkron?


Amikor középpontunkban vagyunk, önmagunkat és társainkat az isteni szemével tudjuk látni gömbölyű a világ.

Létrejön a test-lélek-szellem szinkronja, a nagy egésszel való összhang és együtt áramlás. A szinkron állapota könnyűvé teszi a flow állapot létrehozását, így az nem esetleges és csupán véletlenszerűen megélhető életélmény lesz…hanem bármikor előhívható, kitágítható önazonos, örömteli tevékenység, együtt-teremtés.

A Szinkron egy állapot, méghozza olyan állapot, amiben egyszerű,magától értedődő és ezért könnyű az élet. Megvannak benne továbbra is a kihívások, de azok nem nehézségekként, s végképp nem akadályokként jelennek meg, hanem bennünket segítő, fejlesztő és a lelkesültség aktív, energikus és szenvedélyes állapotát kapcsolják be bennünk. Azért, mert mi arra kondícionáltuk magunkat, megtörve és meghaladva a korábbi negatív életmintáinkat, hogy szabadon választhassunk, hogy olyan utat járhassunk, ami lélekazonos, ami a szívünkből nyílik.

A Szinkron ÉletRendszer céljairól

A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni legteljesebb, lényegi önvalóddal, mely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess.
A kapcsolódó spirituális és energetikai tudás alapját, rendszerét a maghar-ki tanítások adják, ami röviden a fényőrző tudást hordozó, ezen küldetési utat járó, mag-népe lelkiséggel élő, arra emlékező vagy visszaemlékezni vágyó emberek tudása.

A Szinkron szinteken folyó belső munkában egyik célunk egyfajta, öszshangra irányuló, isteni látásmódon alapuló világhoz való hozzáállást, fényfókuszú, szeretetközpontú, egységtudattal bíró jelenlétet, életelvet megmutatni és elérhetővé tenni.

A Szinkron szintek egymásra épülő, egymásból kibomló energetikai behangolás-sorozatot is tartalmaznak, mely – a végtelen szeretet fényáramába kapcsolóan – emeli, tisztítja a beavatottak rezgésszintjét, ezen keresztül emelő hatással van kapcsolódásaikra, környezetükre, otthonukra.
Az avatások során az egymásra épülő és egymásból kibomló szimbólumrendszer a körkereszttől a merkabáig, samanisztikus világnézeti/-tudásbeli és a szakrális geometriai alapokon nyugszik.

A Szinkron szintek folyamatos célja a Tiszta Tér teremtése fogantatástól jelenig tartó életünkben, generációs, inkarnációs és kollektívan jelen lévő fájdalommintázatok oldásával, gyógyításával – hogy a szív tiszta terében teremthessünk, Isteni Önvalónk fényéből, felismerve életcélunkat, elfoglalva a helyünket és megcselekedve küldetésünket a Teremtő FényTervében.

A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni a Isteni önvalóval, mely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess.

A “szinkronos” élet hatásai:

 • összerendezettebb, fókuszáltabb jelenlét
 • erővel, erőforrásokkal való ellátottság érzete
 • megértőbb és elfogadóbb kapcsolat önmagaddal, természetessé váló önreflexió …mint az önszeretet alapja
 • belső támasz kialakulása – növekvő magabiztosság
 • tisztább, megértőbb és elfogadóbb kommunikáció – ekként letisztultabb kapcsolati helyzetek
 • eredményesebb, kreatívabb, bátrabb helyzetkezelés, kezdeményező jelenlét
 • javuló, letisztultabb életminőség – lehetőség arra, hogy kezedbe vedd az életed, felelősséget vállalva annak alakulásáért

Mi a Szinkron – a Szinkron Oktatók Esszenciája szerint?

{AUDIO}Egy előző Szinkron 1. tréningnapon elhangzott bevezető előadásban 3 Szinkron Oktató mondja el, hogy mi a Szinkron lényege>>>

A  Szinkron hatásai a résztvevők visszajelzései szerint?

“Döbbenetes, hogy már este, ahogy hazamentem kipróbáltam a tanult technikákat….és működtek! Átfordítottam a helyzeteket mielőtt azok elmérgesedhettek volna.”

“Tetszett a programleírásban, hogy lehet szenvedés nélkül is fejlődni, szerettem volna én is megengedni magamnak, hogy örömtelibb lehessen az életem. Ez most a Szinkronnal sikerül. Másképp látok és másképp reagálok helyzetekre. Hálás vagyok nektek érte!”

“Nagyon jól éreztem magam nálatok, főleg a gyakorlatorientáltság miatt. Olyan technikát tanultam ,ami úgy érzem alapjaiban erősíti meg és rendezi át az embert.:) Köszönök mindent.”

“Köszönöm a tisztaságotokat és, hogy tényleg az a cél, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudjunk átfordítani hétköznapi negatív helyzeteket. A rossz érzéseket hamarabb észreveszem és egyre könnyebben tudok váltani.”

“Sok praktikus azonnal használható technikát ismertem meg, és egy tényleg előrevivő életszemléletet – ami a Szinkronos gyakorlataitokkal meg is valósítható.”

“Önmagamat összeszedettebbnek érzem és valahogy a nehéz helyzetekre egyre kevesebb érzelemmel reagálok, ettől sokkal jobban érzem magam :)”

“Valóban gyors és hatékony. Már amit az 1-esen tanultam tőletek azért megérte belevágnom. Tényleg akármikor tudom használni és használom is. Megnőtt a biztonságérzetem és szerintem az önbizalmam is, mert már tudom mit tehetek olyan helyzetekben, amikor korábban leblokkoltam és tehetetlennek éreztem magam. Hálásan köszönöm! A Szinkron egy igazi kincs!”

A Szinkron I. szint egy többlépcsős folyamat és beavatáslánc első eleme.

 >>>Részletes leírás a Szinkron szintek kapcsán ide kattintva olvasható!>>> 


A 2020. november 22-én induló ONLINE képzést tartja: Pozsgai Nikoletta, a Szinkron szülőanyja és mesteroktatója:

Minden-mindennel összhangban kép forrása: galaktikusportal.hu

Minden-mindennel összhangban
kép forrása: galaktikusportal.hu Szinkron 1. szint

SZINKRON ESZENCIA a 

Ki Vagyok?-tól a „vagyok, AKI vagyok” -ig 

INDUL:

2020. november 22.-től

4 héten át

Szinkron Eszencia ONLINE TANFOLYAMról bővebben itt tudsz olvasni>>>


 • Szinkronicitás Megtapasztalások
 • Központosító és Szinkronizáló Gyakorlatok
 • LélekSzinkronizáció: Sejt-szintű tudás-ébresztő önazonos lélek erőbe avatás

Az 1. Szinkron szint témái:

 • Belső tengelyeink és a csalhatatlan ÉLETiránytűnk
 • Önazonos mezőnk tere, személyes Szinkron-mező
 • Saját mezőtér tisztítását segítő gyakorlatok
 • ÉN-erőink egybehívása, a belső egyensúly és az egység állapotának megteremtése
 • Élettengelyeink, Nap – Hold – csillagok, térbeli elhelyezkedésünk és viszonyítási pontjaink (naprendszer, Tejút Galaxis és Központi Galaktikus Nap)
 • a “kis én” és a “nagy ÉN” térbeli és időbeli elhelyezése: kik vagyunk, honnan jövünk? Hogyan kapcsolódik inkarnációs hátterünk generációs környezetünkbe? Miért pont azt a családot választjuk, amelyikbe születünk? Miért és hogyan ismételjük életünk legnagyobb hibáit, próbatételeit, tragédiáit? Miként és miért lépünk ugyanabba a folyóba? Hogyan élhetnénk szenvedés helyett örömteli életet?
 • ÉletRendSzer, életcél
 • ErőBeAVATÁS: Középpontban összerendeződés képessége, az ÉN-ERŐK összegyűjtéséért, LélekMag és LélekEsszencia tanítások a Szinkronban megélt életért, a LélekEgységért
Az életünk gyors, a megpróbáló helyzetek egymásra jönnek, ezért már az első szinten olyan módszereket adunk át, amelyek gyors, hatékony eredményt hoznak a hétköznapok során:
I. A Szinkron ESZENCIA tanfolyamba 2015-től olyan új elemek is bekerültek, hogy minél jobban megvilágíthassuk a Szinkronban élt élet alappiléreit, segítve evvel, hogy az elhangzottakat, a képzésen gyakoroltakat úgy tudd hazavinni, hogy értsd és érezd, mire fogod tudni használni a mindennapjaidban. Hiszen minél többet és minél több szinten teszed életed részévé a Szinkron-praxist, annál inkább könnyű lesz a Szinkron állapotában, tehát a a számodra önazonos, személyes életterved és lélekterved szerinti létállapotban megmaradnod.
 • saját Egység Minták bekapcsolása
 • Flow tanítások
 • Zóna élmény tanítások
 • Tiszta Tér Teremtés tanítások
 • Szinkron Kommunikáció

Az élethelyzeteidre való rátekintés módja, szemlélete segít tudatosságod fejlesztésében, megmutatja, mennyi erőd, lehetőséged van arra, hogy kezedbe vedd a sorsodat, továbbá segít arra irányítani a figyelmedet, amit valóban szeretnél tapasztalni az életedben.

II.  Instant Szinkronba rendező,az egyensúlyba Téged összerendező technikák:
 • Szinkron Elsősegély, avagy hogyan segíts magadon és szeretteiden ha “HELYZET” van
  • 5 fizikai mentő technika
  • 5 érzelmi mentő technika
  • 5 mentális mentő technika

Kedvező nyári ajánlat:

SZINKRON 4 napos intenzív tanfolyam és ELVONULÁS

ismétlőknek, szinteket tovább folytatóknak

Lehetőség: ha a Szinkron Eszencia napot követően  rögtön továbbjössz velünk a  Szinkron II., III. és IV. szintekre a 4 nap egyben kedvezménnyel végezhető el, 60 ezer Ft helyett 50 ezer Ft-ért úgy, hogy a szállás is benne van.

Helyszín: Telki, csendes kertfalu a Pilis szoknyáján az otthonunk tere, s vele a földbe mélyített Boldogasszony szentély.

A jelentkezéshez írj a gralhaz kukac gmail pont com címünkre!

Szinkronos Videók

Ha szeretnéd megnézni a Szinkron ÉletRendszert is leíró, annak szemléletében született Önmegvalósítás Útja – a Ki Vagyok?-tól a Vagyok, AKI Vagyok-ig! című előadásokat itt megteheted.

A további előadások videóit az alábbi témákban itt találod>>>

 • Az Önmegvalósítás Útja I.2. rész A Férfi és Női Önmegvalósítás útja
 • Az Önmegvalósítás Útja 2. rész A Férfi és a Nő Kollektív útja, benne a duál és ikerláng szerelemről:
 • Az Önmegvalósítás Útja 3. rész. Mi a Te önmegvalósításod Útja?

Várunk szeretettel, örömmel:

 Pozsgai Nikoletta

Szinkron alapító MesterOktató

Kineziológus, TEK kineziológia oktató

Női Energia Fitnesz Mester Oktató

 Személyiség Integrációs Tréner, Oktató

 

Varga BeatrixVarga Beatrix

Szinkron Mesteroktató

TEK Kineziológia Tanácsadó

Magzati stresszoldás specialista

Colorado Recoding System Mester/Tanár